Популарни постови

субота, 29. јануар 2011.

izvrnuto na postavu

     Hm! O cemu pisati? O cemu moze da pise jedna provinciska, srpska uciteljica koja bi se redovno smarala da ne radi i na lokalnoj televiziji? Naravno, o lokalnim zbivanjima u Disneyland-u, kako moj kolega Milos od miloste zove one gratske likove koji me opsedaju u redakciji, a ja ih isto tako od miloste zovem "lutajuci reporteri". Sem toga i Nusic je u mom malom gradu dobio inspiraciju za "sumljivo lice", onako, samo da se zna!
     Da se razumemo u startu, ovo bas i nije neka dobrovoljna misija, vise je domaci zadatak, zbog kursa koji pohadjam ... ali ko zna mozda i postanem navucena na ovo. inace se navucem redovno na sve sto probam ( ovo bash i nije neka pedagoska konstatacija, neka mi se podvede pod ono "umetnicke slobode", ili i ja hocu pod kisobran!).
     Ja sam  ovde nova, najnovija, zaboravila sam sifru, pa sam morala da pravim novi blog i twitter, sta cu kad imam pamcenje buba-mare, prava uciteljica, kao u onom vicu, koja kad se pogleda u ogledalo kaze sebi jao sto sam lepa! Samo ne znam da li sam dosla ili ... posla? Dobra stvar u virtuelnom svetu je, da koliko god nas ima, jos ima mesta za ostale pa sam se i ja preselila ovde.
     To be continued ...